Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 46g54kcal10g0g1.5g0g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)27g23kcal0.3g1g1.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.4g16kcal0g3.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g233kcal20.8g10.2g11.4g0.2g
Valittu annoskoko144g116kcal10.4g5.1g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna72g58kcal5.2g2.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.5g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391