Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu42g61kcal7g0.6g3.6g1.1g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.3g4.2kcal0.1g1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Parsa puhdistettu 39g13kcal1.1g0.8g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g9kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g265kcal18.2g15.6g13.6g7.6g
Valittu annoskoko144g133kcal9.1g7.8g6.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna72g66kcal4.6g3.9g3.4g1.9g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.4g4.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927