Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)16g54kcal3.3g0.2g4.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]10g34kcal2.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g41g14kcal0.6g2.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g4.1kcal0.5g0.5g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g450kcal21.2g54.4g15.4g2.6g
Valittu annoskoko144g225kcal10.6g27.2g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g113kcal5.3g13.6g3.9g0.7g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.9g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744