Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 119g86kcal19.2g0g0.8g0g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 5.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli15g26kcal1.2g0.3g2.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g232kcal41.4g1.6g6g0.6g
Valittu annoskoko144g116kcal20.7g0.8g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna72g58kcal10.4g0.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g81kcal14.3g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308