Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g42g146kcal5.3g29.1g0.8g1.3g
Paistijauheliha, snellman42g71kcal5g0g4.2g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g47g76kcal3.9g5.6g3.7g2.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit13g17kcal0.4g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g638kcal29.2g70g22.8g7g
Valittu annoskoko144g319kcal14.6g35g11.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna72g160kcal7.3g17.5g5.7g1.8g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24.3g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716