Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 33g113kcal3.3g23g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g28kcal3.3g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g420kcal18.6g69.2g6.6g3.8g
Valittu annoskoko144g210kcal9.3g34.6g3.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna72g105kcal4.7g17.3g1.7g1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192