Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen47g65kcal8.9g0g3.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)47g14kcal0.5g2.5g0.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g38g37kcal0.8g5.2g1.4g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g280kcal20.6g16.4g14.2g0.4g
Valittu annoskoko145g140kcal10.3g8.2g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna72g70kcal5.2g4.1g3.6g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.1g5.7g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210