Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g75g135kcal18.4g2.2g5.8g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g50g60kcal1.4g2.5g5g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.7g4.2kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g452kcal40.2g12.8g26.6g0.8g
Valittu annoskoko145g226kcal20.1g6.4g13.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna72g113kcal10.1g3.2g6.7g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117