Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha639g1060kcal121.3g0g63.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g399g140kcal4g25.9g2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta48g172kcal6.2g33.5g1g1.7g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2837kcal268.4g134.2g134.4g7.4g
Valittu annoskoko1440g1419kcal134.2g67.1g67.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna720g709kcal67.1g33.6g33.6g1.9g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585