Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät533g1995kcal69.3g368g32g32g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g907g272kcal10g49g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4533kcal158.6g834g67.6g64g
Valittu annoskoko1440g2267kcal79.3g417g33.8g32g
Annoskoko puolitettuna720g1133kcal39.7g208.5g16.9g16g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818