Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)392g2821kcal0.4g0.4g313.5g0g
Vesi294g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 265g2339kcal0g0g264.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki490g274kcal41.6g24.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g10869kcal84g49.8g1158g0g
Valittu annoskoko1440g5434kcal42g24.9g579g0g
Annoskoko puolitettuna720g2717kcal21g12.5g289.5g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880