Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Sokeri 159g647kcal0g159.3g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4829kcal98g431.2g301.6g0g
Valittu annoskoko1440g2415kcal49g215.6g150.8g0g
Annoskoko puolitettuna720g1207kcal24.5g107.8g75.4g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979