Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark400g2120kcal31.6g128g168g0g
Kananmuna kuorineen punnittu600g756kcal66g1.8g54g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g11949kcal215.6g302.6g1116g0g
Valittu annoskoko1440g5974kcal107.8g151.3g558g0g
Annoskoko puolitettuna720g2987kcal53.9g75.7g279g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881