Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 225g39kcal4.1g0.9g1.1g4.3g
Chili paprika punainen81g33kcal1.6g7.3g0g0g
Maissi jyvät 179g257kcal5g45.7g4.3g6.6g
Fetajuusto, Milbona90g252kcal18g0.5g19.8g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g270g205kcal14.3g47.1g1.1g12.2g
Kana 270g510kcal54.8g0g32.5g0g
Valkosipuli 3.2g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g180g54kcal3.6g12.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.4g29kcal0g0g3.2g0g
Chilikastike, Felix135g135kcal2.7g28.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3033kcal208.6g286g124.6g46.4g
Valittu annoskoko1440g1517kcal104.3g143g62.3g23.2g
Annoskoko puolitettuna720g758kcal52.2g71.5g31.2g11.6g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361