Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 526g750kcal65.7g1.6g53.9g0g
Sokeri 203g825kcal0g203g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g800kcal23.7g163.1g2.8g8.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g478g1195kcal0g296.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g7139kcal178.8g1328.2g113.4g16.4g
Valittu annoskoko1440g3569kcal89.4g664.1g56.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna720g1785kcal44.7g332.1g28.4g4.1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513