Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 222g1364kcal53.3g14.6g119.6g16g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl127g430kcal17.7g70.9g8.5g13.9g
Vehnäjauho puolikarkea 253g869kcal25.8g177.2g3g8.9g
Rypsiöljy 95g840kcal0g0g94.9g0g
Vehnälese 32g72kcal4.2g4.9g1.4g11.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 317g141kcal0.9g31.6g0.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g127g451kcal0.4g112.7g1g5.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g176kcal8.8g5.2g10.3g14.4g
Hunaja 95g314kcal0.5g76.7g0g0g
Siirappi, tumma127g405kcal0.1g93.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g10123kcal223.4g1175g478g141.8g
Valittu annoskoko1440g5062kcal111.7g587.5g239g70.9g
Annoskoko puolitettuna720g2531kcal55.9g293.8g119.5g35.5g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500