Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g411g1317kcal90.5g238.6g4.1g49.4g
Sokeri 411g1670kcal0g411g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 617g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5973kcal181g1299.2g8.2g98.8g
Valittu annoskoko1440g2987kcal90.5g649.6g4.1g49.4g
Annoskoko puolitettuna720g1493kcal45.3g324.8g2.1g24.7g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976