Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1124g1259kcal247.2g0g33.7g0g
Oliiviöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3802kcal557.2g5g181.2g1.2g
Valittu annoskoko1440g1901kcal278.6g2.5g90.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna720g951kcal139.3g1.3g45.3g0.3g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032