Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1277g396kcal15.8g93.1g2.6g39.6g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g80g315kcal26.5g0g22.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1449kcal85g188.4g50.8g79.4g
Valittu annoskoko1440g725kcal42.5g94.2g25.4g39.7g
Annoskoko puolitettuna720g362kcal21.3g47.1g12.7g19.9g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646