Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5556g1003kcal31.1g138.9g22.2g38.9g
Tomaatti, tuore3333g677kcal20g126.7g10g46.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1111g3333kcal255.6g0g255.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10026kcal613.4g531.2g575.6g171.2g
Valittu annoskoko10000g5013kcal306.7g265.6g287.8g85.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2506kcal153.4g132.8g143.9g42.8g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480