Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4449g7564kcal889.9g0g444.9g0g
Sipuli (kuorittu)779g210kcal10.1g37.4g1.6g13.2g
Mutti paseerattu tomaatti1001g320kcal17g46.1g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g779g576kcal35g100.4g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl111g1001kcal0g0g111.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2781g975kcal128.5g54.2g8.3g69.5g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 22g62kcal2.4g8.5g0.7g5.9g
Basilika, kuivattu 22g57kcal3.2g4.6g0.9g9g
Oregano, kuivattu 22g68kcal2.4g4.8g2.3g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21667kcal2177g512g1145g214.2g
Valittu annoskoko10000g10834kcal1088.5g256g572.5g107.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5417kcal544.3g128g286.3g53.6g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963