Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3889g2961kcal73.1g602.8g7.8g38.9g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g1667g2417kcal250g0g161.7g0g
Sipuli (kuorittu)611g165kcal7.9g29.3g1.2g10.4g
Rypsiöljy 56g491kcal0g0g55.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2778g917kcal91.7g136.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1000g1260kcal110g3g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16421kcal1065.4g1542.4g632.6g98.6g
Valittu annoskoko10000g8210kcal532.7g771.2g316.3g49.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4105kcal266.4g385.6g158.2g24.7g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479