Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g409g1022kcal71.5g0g81.7g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g292g417kcal58.4g0g20.4g0g
Kaali, valkokaali701g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.5g0.4g3.1g
Persilja 29g8kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g3255kcal280g57.2g208g40.2g
Valittu annoskoko1442g1628kcal140g28.6g104g20.1g
Annoskoko puolitettuna721g814kcal70g14.3g52g10.1g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654