Jauhelihapihvit

Sipulikeittoainekset, kermaviili, jauheliha ja kananmuna sekoitetaan keskenään.

Voi antaa hetken turvota.

Seoksesta muotoillaan öljytyin käsin jauhelihapihvejä tai -pullia.

Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 12 minuuttia.

Pivi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)112g302kcal8.4g54.9g5.6g11.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 400g344kcal12.4g17.6g24g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g4617kcal373g145.6g281.8g22.4g
Valittu annoskoko1442g2308kcal186.5g72.8g140.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna721g1154kcal93.3g36.4g70.5g5.6g
Arvot/100g100g160kcal12.9g5g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51780