Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g233g816kcal18.7g174.9g4g7g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g19g22kcal0.5g1.1g1.7g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka133g33kcal3.3g4g0.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio17g11kcal0.2g0.7g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g333g866kcal100g6.7g50g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2888g3589kcal247.2g380.4g120.4g16g
Valittu annoskoko1444g1795kcal123.6g190.2g60.2g8g
Annoskoko puolitettuna722g897kcal61.8g95.1g30.1g4g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315