Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 583g191kcal3.6g32.4g1.2g14.9g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g73g204kcal13.9g0g16g0g
Katkarapu 99g68kcal14.3g0g1.1g0g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.6g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2891g1065kcal68.2g87.4g40g32.2g
Valittu annoskoko1446g532kcal34.1g43.7g20g16.1g
Annoskoko puolitettuna723g266kcal17.1g21.9g10g8.1g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834