Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g449g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka54g5.9kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu16g13kcal0.3g2.8g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Vesi798g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g617kcal14.6g78.2g26.6g30.2g
Valittu annoskoko1449g308kcal7.3g39.1g13.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna725g154kcal3.7g19.6g6.7g7.6g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265