Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g876g263kcal8.8g35g2.6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi175g18kcal2.6g2.6g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija110g340kcal12g0g30.7g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)219g186kcal2.2g7.7g15.3g0g
Tonnikala öljyssä 66g125kcal17.8g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g1866kcal87g91.4g109g0.4g
Valittu annoskoko1449g933kcal43.5g45.7g54.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna725g467kcal21.8g22.9g27.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995