Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g17g5kcal0.2g0.7g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g113kcal2.4g13.2g4g4.4g
Valittu annoskoko145g57kcal1.2g6.6g2g2.2g
Annoskoko puolitettuna73g28kcal0.6g3.3g1g1.1g
Arvot/100g100g39kcal0.8g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091