Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)13g41kcal0.8g10g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Herkkusieni 8.3g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)17g14kcal1g2.5g0g0.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)26g32kcal5.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g229kcal17.2g31.4g3.8g3.2g
Valittu annoskoko145g115kcal8.6g15.7g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g57kcal4.3g7.9g1g0.8g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.8g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317