Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g33g5.7kcal0.6g0.7g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g538kcal31g3.8g44.4g1g
Valittu annoskoko145g269kcal15.5g1.9g22.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna73g135kcal7.8g1g11.1g0.3g
Arvot/100g100g186kcal10.7g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492