Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g31g98kcal6.2g0.6g7.8g0g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g356kcal17.2g5.8g29g1.4g
Valittu annoskoko145g178kcal8.6g2.9g14.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna73g89kcal4.3g1.5g7.3g0.4g
Arvot/100g100g123kcal5.9g2g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443