Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 33g5.8kcal0.6g0.1g0.2g0.6g
Atria broilerin fileesuikale naturell25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g17g27kcal0.4g0.6g2.5g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g38g12kcal0.9g1.9g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g212kcal16g8.4g12.4g4.2g
Valittu annoskoko145g106kcal8g4.2g6.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna73g53kcal4g2.1g3.1g1.1g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901