Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g124g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste19g73kcal6.2g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g243kcal14g15.2g13.8g6.4g
Valittu annoskoko145g121kcal7g7.6g6.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna73g61kcal3.5g3.8g3.5g1.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922