Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sokeri 31g126kcal0g31g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.2g38kcal0.1g0.1g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta40g145kcal5.2g28.2g0.8g1.4g
Kookoshiutale 3.6g24kcal0.3g0.2g2.3g0.6g
Hasselpähkinä 6.7g43kcal0.9g0.2g4.1g1.2g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)20g94kcal0.8g12.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g1029kcal20.4g149.4g36.4g6.4g
Valittu annoskoko145g514kcal10.2g74.7g18.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna73g257kcal5.1g37.4g9.1g1.6g
Arvot/100g100g355kcal7g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316