Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 94g117kcal19.6g0g4.2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 37g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g519kcal41.2g3.8g37.6g0.4g
Valittu annoskoko145g260kcal20.6g1.9g18.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna73g130kcal10.3g1g9.4g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.2g1.3g12.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061