Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g95kcal2.8g19.3g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g49g74kcal10g0g4.4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g14g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g19g11kcal0.2g2.7g0.2g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g38kcal3.1g0.2g3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g475kcal32.6g47.2g18.6g2.8g
Valittu annoskoko145g237kcal16.3g23.6g9.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g119kcal8.2g11.8g4.7g0.7g
Arvot/100g100g164kcal11.2g16.3g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444