Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 17g71kcal0g17.4g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g20g73kcal2.9g12g1.4g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g12g42kcal2.1g5g1g2.1g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g58g99kcal1.2g0.9g10g0.3g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g642kcal12.8g75g29.8g11g
Valittu annoskoko145g321kcal6.4g37.5g14.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna73g161kcal3.2g18.8g7.5g2.8g
Arvot/100g100g221kcal4.4g25.8g10.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243669