Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g50g18kcal1.8g2.1g0.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 38g129kcal2.1g28.5g0.4g0.5g
Becel olive (Becel), annos 100g7.5g26kcal0g0.2g2.8g0g
Mansikka 25g12kcal0.1g2.1g0g0.5g
Raparperi 15g5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g465kcal8.2g88.6g6.8g2.4g
Valittu annoskoko146g233kcal4.1g44.3g3.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna73g116kcal2.1g22.2g1.7g0.6g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.4g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108