Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka75g126kcal15g0g7.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%19g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Korppujauho (Pirkka)9g34kcal1.3g6.6g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g15kcal1.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g456kcal37.4g17.8g26.6g2g
Valittu annoskoko146g228kcal18.7g8.9g13.3g1g
Annoskoko puolitettuna73g114kcal9.4g4.5g6.7g0.5g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949