Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 21g28kcal0.6g0.7g2.6g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g12g16kcal1.6g0g1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale11g6.4kcal1.1g0.5g0g7.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g499kcal33.2g3.8g39.2g16.2g
Valittu annoskoko145g250kcal16.6g1.9g19.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna73g125kcal8.3g1g9.8g4.1g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796