Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.6g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g41g91kcal9.9g0.8g5.4g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g79g63kcal3.9g11g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g332kcal29g27.6g12.4g0.8g
Valittu annoskoko146g166kcal14.5g13.8g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g83kcal7.3g6.9g3.1g0.2g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927