Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Oltermanni, perinteinen5.6g20kcal1.4g0g1.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g152kcal5.3g1.7g13.7g0g
Rahka, valio5.6g3.7kcal0.6g0.2g0g0g
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 2.3g7.4kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu20g34kcal5.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g589kcal31.4g12.8g44.2g3.2g
Valittu annoskoko146g294kcal15.7g6.4g22.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g147kcal7.9g3.2g11.1g0.8g
Arvot/100g100g202kcal10.8g4.4g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436