Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 8.8g34kcal3.4g4.1g0.2g0.9g
Kaali, valkokaali41g8.6kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g96kcal8.2g13.2g0.6g4.4g
Valittu annoskoko146g48kcal4.1g6.6g0.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna73g24kcal2.1g3.3g0.2g1.1g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437