Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow38g32kcal1.7g5.6g0.2g1.9g
Soijanakki, hälsans kök28g69kcal5.1g2g4.5g0g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g265kcal15.6g27.4g9.6g5.4g
Valittu annoskoko146g133kcal7.8g13.7g4.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna73g66kcal3.9g6.9g2.4g1.4g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794