Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali46g10kcal0.5g1.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g44g118kcal7.4g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g404kcal20g5.2g33.2g2.4g
Valittu annoskoko146g202kcal10g2.6g16.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna73g101kcal5g1.3g8.3g0.6g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459