Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 334g58kcal6.1g1.3g1.7g6.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell250g276kcal57.6g0g5.3g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g167g267kcal3.5g6.3g25g0.2g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g376g124kcal9.4g19.2g1.1g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g2117kcal159.2g85.2g124.4g43.4g
Valittu annoskoko1450g1059kcal79.6g42.6g62.2g21.7g
Annoskoko puolitettuna725g529kcal39.8g21.3g31.1g10.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901