Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g751g1352kcal184.8g21.8g57.8g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g501g601kcal14g25.5g50.1g2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g38g42kcal0.3g8.6g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g4524kcal403g127g266.6g8.6g
Valittu annoskoko1450g2262kcal201.5g63.5g133.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna725g1131kcal100.8g31.8g66.7g2.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117