Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka217g24kcal2.4g2.4g0.4g2.2g
Lanttu 333g96kcal3.3g15.3g1g6g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 217g39kcal1.2g5.4g0.9g1.5g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g8.3g27kcal0.1g6.6g0g0g
Sinappi 8.3g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g8.3g14kcal0g3.4g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g167g50kcal1.7g6.7g0.5g0g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g1132kcal27g134g42g42.4g
Valittu annoskoko1450g566kcal13.5g67g21g21.2g
Annoskoko puolitettuna725g283kcal6.8g33.5g10.5g10.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091