Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2485g3453kcal472g0g173.9g0g
Porkkana 1242g406kcal7.7g69.1g2.5g31.7g
Sipuli 745g226kcal9.3g35.8g1.5g12.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2422g969kcal41.2g198.6g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 621g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1242g2112kcal85.7g17.4g186.3g24.8g
Tomaatti, tuore1242g252kcal7.5g47.2g3.7g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14836kcal1246.8g736.2g740.6g173.2g
Valittu annoskoko10000g7418kcal623.4g368.1g370.3g86.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3709kcal311.7g184.1g185.2g43.3g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475